Kuka me olemme?

Ravintola Krunni on Iin keskustassa jo kolmen vuoden ajan toiminut ravintola. Aloitimme toiminnan Iin Pizza & Kebab nimellä, mutta muuttaessamme uusiin isompiin tiloihin, toimintamme jatkuu Ravintola Krunni nimellä.

Ruokalistalta löytyy makuelämyksiä moneen makuun, pizzoja, kebab-annoksia, salaatteja, hampurilaisia ja pihvejä. Gluteenittomia vaihtoehtoja ja lasten annoksia. Ravintolassamme on myös anniskeluoikeus.

Tavoitteenamme on pitää asiakkaat tyytyväisinä palveluumme. Asiakastyytyväisyyden takaa laadukkaista ja tuoreista raaka-aineista valmistetut, reilun kokoiset ruoka-annokset sekä tietysti loistava ja ystävällinen asiakaspalvelumme.

Ravintolamme sijaitsee Iin keskustassa, osoitteessa Kirkkotie 2, Iin Osuuspankin ja Fysion naapurina. Ympäristöstä löytyy ilmaista parkkitilaa, joten ravintolaamme on helppo poiketa syömään.

Ravintolamme toimii tyylikkäästi remontoidussa entisen pankin tiloissa, jossa meillä on 40 asiakaspaikkaa sekä 20 hengen kokoustila. Kotiinkuljetusta toteutamme suuremmissa tilauksissa, tästä ja neuvottelutilan vuokrauksesta saat lisätietoja soittamalla ravintolaamme.

Olemme saaneet paljon hyvää palautetta ja ruokaamme on kehuttu Iin parhaimmaksi. Toivotamme kaikki asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi ravintolaamme!

ravintola krunni

PARAS RAVINTOLA